Aykut Kocaman'la 3 Yıl Daha

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Sayın Aykut Kocaman’ın sözleşmesini, 3 yıl süreyle uzatma kararı aldığını kamuoyuna duyurdu.
Açıklamanın tamamı şöyle;

Kulübümüz, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’ın sözleşmesini, 3 yıl süreyle uzatma kararı almış ve geçtiğimiz günlerde bu kararını kamuoyuna açıklamıştır.

Bu kararın hayata geçirilmesinin ilk adımı olan Sayın Kocaman’ın imza töreni, 13 Mart 2012 Salı günü saat 13.00’te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilecektir.

Tarihimizde çok özel bir yere sahip olan, futbolculuğu ve teknik adamlığı döneminde Fenerbahçe’ye şampiyonluklar yaşatan, attığı her adımda ruhumuzu yansıtan, her Fenerbahçelinin geçmişimizde olduğu kadar geleceğimizde de aramızda olmasını istediği "Aykut Hocamıza" bundan sonraki çalışmalarında sonsuz başarılar dileriz.


FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Etiketler: , ,

Yazar Hakkında

HaberPro profesyonel bir blogger haber temasıdır ve ücretsiz sunulmaktadır. Temayı indirmek ve özellikleirni detaylı incelemek için Tema sayfasını ziyaret ediniz.Teşekkürler Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz